Classic Offices biedt zeer luxe kantoorruimte aan in een mooi gerestaureerd herenhuis, gelegen aan de Westzeedijk in Rotterdam.

De locatie, Westzeedijk 98, bevindt zich in het Scheepvaartkwartier, op de hoek met het Koningin Emmaplein (in de volksmond ‘Rijkeluishofje’ genoemd vanwege de deftige panden), en ligt schuin tegenover de bekende Kunsthal.

Ondernemers met 1 tot 10 medewerkers vinden hier de ideale mogelijkheid om tegen een redelijke prijs flexibele kantoorruimte te huren, vanaf circa 131 m2 te huur tot circa 768 m2.

Wij zijn op zoek naar een mix van bedrijven uit bijvoorbeeld de juridische, creatieve en zakelijke sector, zodat u indien gewenst kunt profiteren van elkaars expertise. U loopt eens binnen bij elkaar voor advies, of organiseert een brainstormsessie om tot nieuwe inzichten te komen. Dit beoogde synergie effect heeft al op vele andere locaties haar nut bewezen!

Het pand is uiteraard voorzien van airconditioning, en zorgt met haar authentieke details en indeling van een 19e eeuws herenhuis voor een prettig huiskamergevoel, met voldoende mogelijkheden om de identiteit van uw bedrijf goed naar voren te brengen.

Aan de achterzijde bevindt zich een terras met zicht op de groene binnentuinen van de achtergelegen villa’s van de Parklaan. Vergaderfaciliteit in het pand behoort tot de mogelijkheden.

Het Scheepvaartkwartier staat bekend als de mooiste wijk in het centrum van Rotterdam, en heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot hoogwaardig zakengebied met veel bedrijvigheid. Daarnaast biedt het naastgelegen park en de vele restaurants een prettige entourage voor het zakendoen. Ook de bereikbaarheid is uitstekend, met een ligging op een paar honderd meter van zowel de Maastunnel als de Erasmusbrug. De ruime nieuwe parkeergarage in het Museumpark is op ongeveer 10 minuten loopafstand. Tevens zijn er enkele privé parkeerplaatsen te huur.

Wij heten u graag welkom in het Scheepvaartkwartier voor een bezichtiging in dit bijzondere pand.