Zeer representatieve smaakvol gerenoveerde kantoorruimte in Art Nouveau stijl, verdeeld over het souterrain tot en met de 3e verdieping van totaal ca. 768 m2 in een karakteristiek hoekpand, met uitzicht op het Koningin Emmaplein, gelegen aan de Westzeedijk 98 te Rotterdam. Te huur vanaf ca. 65 m2.


Locatie
Het pand ligt aan de Westzeedijk in het statige Scheepvaartskwartier op de hoek van het Koningin Emmaplein. Schuin tegenover het pand liggen de Kunsthal en het academisch ziekenhuis Erasmus MC.

Ligging en bereikbaarheid
Het historische Scheepvaartkwartier is zeer centraal gelegen aan de rand van het centrum. De bereikbaarheid zowel met de auto als met het openbaar vervoer is zonder meer goed. De Westzeedijk is één van de belangrijkste oost/west verbindingswegen van Rotterdam en vormt de toegangsweg naar de belangrijkste noord/zuid verbindingen (Maastunneltracé). Verschillende tram- en bushaltes bevinden zich op loopafstand van het pand, waaronder lijn 5 en 6 met rechtstreekse verbindingen naar de NS- en metrostations.
Het Scheepvaartkwartier geldt als een van de meest prominente locaties voor de zakelijke dienstverlening. Op loopafstand bevinden zich allerlei goede tot zeer goede restaurants en (grand) cafés.

Oppervlakte vanaf circa 65 m2
Souterrain ca. 170 m2 kantoorruimte, beletage ca. 162 m2 kantoorruimte, 1e verdieping ca. 161 m2 kantoorruimte, 2e verdieping ca. 144 m2 kantoorruimte, 3e verdieping ca. 131 m2 kantoorruimte. Totaal ca. 768 m2

Parkeerplaatsen openbaar en privé
Betaald parkeren, daarnaast is er de mogelijkheid om parkeervergunningen aan te vragen ofwel tijdelijke bezoekersvergunningen aan te schaffen.

Huurprijs van de privé parkeerplaatsen € 2.000,-- per jaar excl. btw.

Kenmerken en voorzieningen
- sierlijke gevels met ornamenten
- monumentale entree van met schilderingen
- elegante trappartij met rode loper
- prachtig trappenhuis met houtsnijwerk
- luxe toiletgroepen afgewerkt met marmer
- nieuwe hoogpolige vloerbedekking
- luxe pantry met Belgisch hardsteenblad
- diverse authentieke elementen en ornamenten
- verlichting doormiddel van halogeenspots
- groot terras met uitzicht over het Koningin Emmaplein op 1e verdieping
- stijlvolle inbouwkasten
- aangelegde tuin aangrenzend aan souterrain
- airconditioning op alle verdiepingen

Huurprijs vanaf  € 150,-- p/m2

excl. btw en servicekosten

   
sousterrain met tuin oppervlakte kantoorruimte ca. 170 m2
begane grond beletage oppervlakte kantoorruimte ca. 162 m2
1e verdieping oppervlakte kantoorruimte ca. 161 m2
2e verdieping oppervlakte kantoorruimte ca. 144 m2
3e verdieping oppervlakte kantoorruimte ca. 131 m2
 
   

Servicekosten
Servicekosten € 12,-- per m2 voor een uitgebreid pakket diensten, excl. verbruik nutsvoorzieningen.

Huurperiode
In overleg vast te stellen.

Huurprijsbetalingen
Per kwartaal vooruit te voldoen.

Huurprijs-Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en B.T.W. over beiden.

Oplevering
1 januari 2012.

Foto’s